Igor Pavličić savetnik direktora Voda Vojvodine

Bivši gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić postavljen je za savetnika v. d. direktora JVP "Vode Vojvodine", saznaje Radio 021.
Bivši gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić postavljen je za savetnika v. d. direktora JVP "Vode Vojvodine", saznaje Radio 021.

Pavličić je na novo radno mesto došao tačno šest meseci smene sa funkcije gradonačelnika, 12. seprembra prošle godine. S obzirom na to da svi gradski funkcioneri imaju pravo na šest ličnih dohodaka po odlasku sa funkcije, to praktično znači da nekadašnjem prvom čoveku Novog Sada radni staž nije prekidan.

U Demokratskoj stranci kažu da su upoznati sa novim Pavličićevim radnim angažmanom, a potvrda ove informacije dobijena je i u Vladi Vojvodine. Ostaje nedoumica na koji način je Pavličić zasnovao radni odnos na mestu savetnika u "Vodama Vojvodine", jer je prema saznanjima 021 ovo javno preduzeće trebalo da raspiše javni konkurs, nakon kojeg je odluku o imenovanju trebalo da donese pokrajinska vlada.     

Vlada Vojvodine izabrala je 14. februara na telefonskoj sednici za novog direktora "Voda Vojvodine" Mirka Adžića, umesto Atile Salvaija.

  • Gari

    19.03.2013 16:25
    Gari šta bi s tobom?
    Gladuje gari sposobni, a ima ih na socijalnom koliko oćeš. A bagra parazita koja ne zna pertle da veže,muči truje narod i živi na njihov račun. Dokle???
  • Torbica

    18.03.2013 14:01
    odlično !
    Nije loša ni u Vodama Vojvodine plata savetnika direktora, sigurno inkasira mesečno100.000-150.000 dinara.
  • BB

    18.03.2013 06:37
    samo da te ne gledam
    Pa zar gosp.pavlici nije poznati advokat. Pa sto se onda ne vrati u svoju kancelariju i tamo posteno pare zaradjuje, kao i svaki "posteni" advokat u pravnoj drzavi Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.