Danas odluka o drugoj javnoj garaži

Predlog da se što pre postavi montažna garaža između dva muzeja u ulici Miloša Bajića trebalo bi  danas da se nađe na sednici Gradskog veća.

Garaža stoji u "Bačkaputu" još od kada je Člana Gradskog veća zaduženog za saobraćaj, Sinišu Bubnjevića i njegove saradnike iz njegovog ranijeg mandata od 2000. do 2004. godine sud oslobodio optužbi da su je nezakonito kupili, piše "Blic".

Ideja je da se delovi garaže montiraju na taj način da ne smetaju postojećem drveću, zbog čega će parking biti pod hladovinom.Grad bi ovako dobio još jednu drugu javnu garažu koja je po kapacitetu veća u odnosu na garažu kod Srpskog narodnog pozorišta.

Novac za radove mogao bi biti obezbeđen rebalansom gradskog budžeta, jer garaža nije planirana programom za ovu godinu. Po postavljanju, objekat će biti predat na upravu "Parking servisu".

  • kospa

    19.06.2010 10:33
    .. bolje da se isplanira odma i rekonstrukcija iste. ako moze istovremeno s onom kod snp-a.
  • lala

    18.06.2010 21:49
    Grad izgradi garazu i preda je Parking servisu. Pa zasto onda papreno placamo parking?
  • AlexNS

    18.06.2010 14:15
    Zasto "javna"???
    A zasto je zovete "javna" garaza kada ce Parking servis DEBELO da naplacuje parkiranje. Tako mi je svejedno da li ce biti "javna" ili "privatna"... Ovi u gradu su sposobni samo parking da naplacuju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti