Australijanac u Čurugu zbog Mundijala

Medicinski brat, Tajron Kroker iz Melburna došao je u Čurug da gleda utakmice Australije na Svetskom prvenstvu sa svojim prijateljima.

Medicinski brat, Tajron Kroker iz Melburna došao je u Čurug da gleda utakmice Australije na Svetskom prvenstvu sa svojim prijateljima. Put Čuruga naveo ga je Dušan Barašin, koga je upoznao 2007. godine na Tajlandu.

Tajronu je ovo drugi boravak u Srbiji, jer je prošle godine proveo dva meseca u Čurugu, na Exit festivalu, u Guči, na raftingu Tarom, u Drvengradu, Nišu, Ohridu.

Tajron je u subotu sa Dušanom i prijateljima iz Čuruga u lokalnom kafiću gledao meč Australija - Gana. Tada su svi u kafeu navijali za "kengure".

Kaže ipak da ne očekuje da će u sredu iko od Čuružana navijati za njegovu Australiju, ali i da je sanjao pobedu svog tima rezultatom 2:1.

"Došao sam baš ovde da budem sa svojim prijateljima i sa njima da gledam Mundijal, a ne u Južnu Afriku. Tamo nemam prijatelje, Čurug je moj drugi dom. Svi moji prijatelji, a naročito moja mama, misle da sam lud što sam se vratio u Srbiju po drugi put, ali nikada neće shvatiti ni razumeti zašto sam ovde, jer nikada nisu upoznali ovdašnje ljude", rekao je Australijanac za Radio 021. (Dejan Vlaški)

  • odlicno

    21.06.2010 11:45
    Samo sto Ohrid nije u Srbiji nego u Makedoniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti