Kako do posla u Evropi danas u EU Info Pointu

U prostorijama EU Info Point-a na Bulevaru Mihajla Pupina 17 danas u 12 časova svi zainteresovani imaće mogućnost da saznaju koje su to veštine, kvalifikacije i zanimanja relevantne za tržište rada u Evropskoj uniji.

Tim povodom biće predstavljena publikacija "ESCO – European Classification of Skills/Competences and Occupations".

Biće predstavljen i portal EURES koji omogućava poslodavcima da pronađu najbolje kandidate za određene poslove, ali i nezaposlenima da na jednom mestu pretražuju slobodna radna mesta.

Svi zainteresovani u EU Info pointu mogu pronaći više desetina različitih publikacija, brošura i priručnika o aktuelnim programima Evropske unije za mlade, nezaposlene, istraživače, studente i druge. Publikacije su besplatne, a dostupne su na srpskom, engleskom, francuskom, nemačkom, rumunskom, mađarskom i slovačkom jeziku.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič