Tribina "Prevencijom protiv nasilja u školama" u četvrtak u OŠ "Vuk Karadžić"

Tribina "Prevencijom protiv nasilja u školama" održaće se u četvrtak, 26. maja i OŠ "Vuk Karadžić", u Radoja Domanovića 24.

Tribina je deo projekta "Osnaži se, ojačaj i sigurno koračaj", pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Okvirne teme o kojima će se disjkutovati biće "Nasilje, oblik i vrste; kako ga prepoznati i na vreme reagovati; razmena iskustva", kao i "Elktronsko nasilje, bezbednost dece na internetu".

Učesnici tribine biće Biljana Lajović, specijalista školske psihologije i Radoje Vuković, predstavnik Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije.

Program počinje u 18 časova.

  • ex chapman

    24.05.2016 08:44
    sramota
    kako vas nije sramota da organizujete "tribine"? pa sa "tribina" je sve i počelo. batina je iz raja izašla - i to najpre matore naučiti redu - deca će sama da se dozovu pameti kad budu imala prave uzore!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".