Izložba fotografija "Sve boje Fruške gore" od danas u Katoličkoj porti

Izložba fotografija Dragana Kurucića "Sve boje Fruške gore" biće otvorena u petak, 27. juna u Katoličkoj porti.

Izložba “Sve boje Fruške gore” upoznaće Novosađane i Novosađanke, kao i brojne turiste našeg grada sa kulturnim znamenitostima, verskim objektima, prirodnim lepotama i turističkim potencijalima Fruške gore, ovim nekadašnjim ostrvom u Panonskom moru, a sada ostrvom bogatstva prirode i kulture u Panonskoj ravnici.

Izložbu organizuje Organizacioni tim za kandidaturu Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021 organizuje u saradnji sa Planinarskim društvom "Naftaš". Izložbu su podržali Turistička organizacija grada Novog Sada i Uprava za kulturu grada Novog Sada.

Otvaranje izložbe je u 18 časova.

U petak, 3. juna kroz izložbu zainteresovane će voditi Aleksandar Damjanović iz PSD "Železničar Novi sad".

U nedelju 5. juna biće organizovana planinarska akcija na koju će se krenuti u 8:30 od Katoličke porte u organizaciji Planinarskog društva Naftaš a vodiči će biti: Stevan Papić, Tamara Šarenac i Zoran Šokić.

Više informacija na internet prezentaciji društva.

  • Milica

    27.05.2016 19:23
    Najava planinarske akcije je na adresi: http://www.pdnaftas.org.rs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič