Radionica "Glumite sa nama" u četvrtak na Štrandu

Radionica "Glumite sa nama" održaće se u četvrtak, 4. avgusta na travnatom delu špica na Štrandu.

U pitanju je druga radionica koju organizuju Mame Novosađanke, u okviru "Opuštenog četvrtka" - serije besplatnih radionica na Štrandu namenjenih deci i mamama.

Program radionice će se sastojati od glumačke radionice za decu koju će držati Ružica Bojović, diplomirana glumica lutkarka i psihološkog savetovališta za mame, koje će voditi Dragana Milošev, master psiholog.
Obe su, pored toga što su stručnjaci u svojim oblastima, i mame iz Fejsbuk grupe Mame Novosađanke.

Program će se odvijati od 18 do 20 časova, a dobrodošli su svi zainteresovani, bez obzira na uzrast dece.

Glumačka radionica za decu

Svet pozorišta i glume za mališane je uvek čaroban i primamljiv. Od najranijeg uzrasta, deca vole da se užive u uloge i prave se da su neko drugi. Kroz glumu, pruža im se mogućnost da bolje upoznaju sebe, prevaziđu stidljivost, razvijaju kreativnost i, možda, otkriju i svoj talenat. Ovo je prilika da im se taj čudesan svet približi i da u njemu i sami učestvuju. Prvo sledi upoznavanje, vežbe za zagrevanje, predstavljanje, a zatim igre gde se dete oslobađa od srama i javnog nastupa. Kada se svi opuste i oslobode, na scenu stupaju lutke i kostimi i deca će praviti pozorište.

Psihološko savetovalište za mame

Dok deca učestvuju na glumačkoj radionici, mame će imati šansu da međusobno razmenjuju mišljenja o svojim uverenjima o vaspitanju dece, a zatim će moći da postavljaju pitanja psihologu i dobiju stručne odgovore.

Potrebno je poneti peškire za decu, jer će se na radionici sedeti na travi. Obezbeđena je negazirana voda za sve učesnike. Radionice su besplatne. U slučaju lošeg vremena, radionice se sele u prostor rođendaonice Pozorište Teatrilo.

Radionice "Opušteni četvrtak" održavaće se do kraja leta na Štrandu, na različite teme. U četvrtak, 11. avgusta biće organizovane fitnes vežbe, a za dva četvrtka decu na istom mestu očekuje kreativna Lego radionica, kao i pravljenje dečijih frizurica, dok se za poslednji četvrtak u avgustu planira plesna radionica za mame, tate i decu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič