Predavanje "Prevencija bolesti i lečenje"

Predavanje Draga Smiljanića na temu "Prevencija bolesti i lečenje" održava se u ogranku Gradske biblioteke "Sremac" (Narodnih Heroja 13, preko puta glavne pošte) u petak 16. septembra.

Smiljanić za sebe navodi da je specijalista z oblasti kiropraktike, akupunkture, hipnoze, radiestezije i bioenergije.

Kaže da ima uspeha u lečenju karcinoma, neplodnosti i ostalih bolesti, a izdvaja da su mu pacijenti bili muzičari Halid Bešlić i Dražen Žerić, kao i nekadašnja premijerka Šri Lanke Sirimavo Bandaranaike. Izdao je i nekoliko knjiga.

Predavanje počinje u 19h.

  • Milan

    14.09.2016 19:03
    Sve pohvale za dr Smiljanica i njegovu skolu bioenergije, koja je spasila moju porodicu od teske bolesti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".