Barkviz svake nedelje u Radio kafeu

Barkviz biće organizovan svake nedelje, počevši od 6. novembra, u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Barkviz je događaj, na kome, u lepom i prijatnom ambijentu Radio kafea, uz dobro druženje možete pokazati svoje znanje. Ekipi od maksimalno četiri člana, koja pokaže najveće znanje, piće popijeno za vreme trajanja Barkviza neće biti naplaćeno.

Barkviz pravila:

Kviz se sastoji od 100-tinak pitanja, po 20 u svakom delu.
Između delova je pauza za pregled odgovora.
Pitanja su iz raznih oblasti, muzika, TV, film, istorija, jezik - književnost, sport, politika, umetnost...
Svaki tačan odgovor donosi jedan bod.
Kod nekih pitanja su ponuđeni odgovori i dovoljno je upisati slovo pod kojim mislite da se nalazi tačan odgovor, a kod ostalih kod kojih nisu, potrebno je čitko napisati odgovor. Ispravke nisu dozvoljene! koliko niste dobro čuli pitanje ili ponuđen odgovor, slobodno tražite da se ponovi.
Kod svakog pitanja imate 30-tak sekundi za odgovor. Nije dozvoljeno korišćenje nikakvih pomagala, mobilnih telefona, tableta i slično, konsultacije su dozvoljene samo u okviru ekipe.
Posle svakog dela, voditelj će pokupiti papire sa odgovorima i pregledati ih, a potom ih vratiti sa upisanim brojem tačnih odgovora - poena. Tačne odgovore na sva pitanja iz prethodnog dela će voditelj objaviti nakon pregleda odgovora.
Trajanje kviza je oko 120 minuta.

Kviz će svake nedelje počinjati posle 20 časova. Učešće i prijave su potpuno besplatne, a potrebno je prijaviti se na mail: barkviz@gmail.com

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič