Veče francuske muzike večeras u Sinagogi

Veče francuske muzike održaće se večeras u Sinagogi, Jevrejska 9.
Nastupa Aleksandar Dujin Orchestra sa vokalnom solistkinjom Vanjom Manić Matić.
 
Aleksandar Dujin Orchestra postoji pune dve decenije i okuplja više od 40 muzičara različitog muzičkog opredeljenja. Novi muzički koncept Aleksandra Dujina urađen je u duhu aktuelnog "smooth jazz" manira, koji će Dujin izvesti sa Vanjom Manić Matić, a koja će pevati francusku muziku iz različitih perioda – od tradicionalne šansone preko odabranih evergrin kompozicija, do moderne francuske muzike.
 
Nastupaju:
Vanja Manić Matić – vokal
Aleksandar Dujin – klavir
Dragan Kozarčić – truba
Robert Sič – kontrabas
Ljubiša Ponjević – bubanj
 
Prodaja ulaznica za koncert je u Muzičkoj omladini Novog Sada, Katolička porta 2/III, radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak programa na mestu održavanja.
 
Cena karte je 500 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič