Urnebesna predstava "Danas nam je divno DNO" 7. decembra pred Novosađanima

Zbog velikog interesovanja, predstava "Danas nam je divno DNO" najpopularnijeg Indeksovca Mićka Ljubičića, po drugi put će biti izvedena 7. decembra u Srpskom narodnom pozorištu.

U ovoj predstavi Mićko Ljubičić će pred publikom igrati sedam što izmišljenih, što stvarnih likova iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života naše zemlje.
 
Radnju predstave "Danas nam je divno DNO" scenaristi Mićko Ljubičić i Voja Žanetić smestili su delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida "DNO" (ime ovog tabloida nastalo je kao skraćenica od "Dnevne novine i oglasi").
 
Voditelj programa (u interpretaciji glumca Srđana Ivanovića) će, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisati šest "najeminentnijih" gostiju sa proslave lista DNO. U jednom trenutku će se pred publikom pojaviti i sedmi, tajanstveni i ujedno "najmegaeminentniji" gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice.
 
Kao i prethodni projekat ("One stvari"), i "Danas nam je divno DNO" je proizvod saradnje sa Ganetom Pecikozom kao producentom i njegovom firmom GMR.
 
Predstavu je režirao mladi novosadski reditelj Petar Jovanović, koji je između ostalog režirao i popularnu predstavu "Državni Posao".
 
Predstava će početi u 20 časova.

  • S.

    23.11.2016 11:26
    @JS, zasto mislis da smatramo da nema potrebe da se ista vise od toga preduzme?
    Predstava prikazuje probleme koji postoje (prikaz je na komican nacin, nije komicno ono sto je prikazano) i to je to. To je ono cime se predstave bave, da nesto.. pa.. predstave :)
    Da li cemo nesto preduzeti ili ne je zaseban problem.
  • JS

    23.11.2016 09:52
    Ironija
    Dok nam se sistem raspada, mi koristimo priliku da se sprdamo sa tim i jos smatramo da nema potrebe nista vise od toga da preduzmemo... Stvarno smo bre neki cudan narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič