Američki kutak obeležava dvanaest godina rada

Američki kutak obeležiće dvanaest godina rada danas, 25. novembra, u 17 časova.
Kako se navodi, priznanje za javnu diplomatiju, nova usluga testiranja za Toefl i više od 30 odsto novih programa i korisnika, dovoljno su veliki razlozi sa slavlje sa korisnicima ispred kutka.
 
"Želimo da proslavimo zajedno sa ljudima koji kod nas dolaze često, sa kojima sarađujemo, ali i podržimo one koji promovišu dobre stvari u našem gradu. Zato smo predvideli da program obeležavanja godišnjice organizujemo ispred Kutka, kada ćemo otkriti mural koji je posvećen prvim novosadskim biciklistima i simbolima Novog Sada. Pod sloganom "Move your mind" želimo da pokrenemo novu “kritičnu masu” ljudi koja ide u biblioteke i posećuje kulturne sadržaje", kaže koordinatorka Milica Rašković.
 
Američki kutak svake godine koristi priliku da se zahvali aktivnim volonterima kojih ima 50, a koje će pozdraviti i direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović i predstavnici Američke ambasade koji su zajednički osnivači ove biblioteke i malog kulturno edukativnog centra. Tom prilikom gosti će moći da uživaju u kuvanom vinu i čaju, a atmosferi će doprineti i ulični svirači.
 
Američki kutak danas ima 6.500 članova, a realizuje preko 40 programa mesečno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič