Festival monodrame za decu počeo u Pozorištu mladih

Predstavom "Princ od basne", po tekstu Melanije Rimar, u izvođenju Alise Lacko, otvoren je 25. Festival monodrame za decu Zmajevih dečjih igara.
Izvedena je i predstava "Vitamini zdravi fini", koju je napisao, režirao i odigrao Cvetin Aničić i "Vrabac tužibabac" po tekstu Branka Stevanovića, u režiji Lilijane Ivanović i izvođenju Vladimira Balašćaka.
 
Festival se nastavlja sutra od 10 časova u Pozorištu mladih.
 
Milica Šećerov izvešće predstavu "Ljubavni pravilnik" po tekstu Natalije Trnavac, predstavu "U tuđim cipelama" po tekstu Tatjane Kovačev igra Aleksa Ilić, a Miloš Vojnović izvešće monodramu "Glista za Jelenu" koju je napisao Dušan Pejčić.
 
U utorak, 6. decembra, u 19 časova, u Gradskoj kući biće dodeljena nagrada "Sigridrug" pobednicima Festivala monodrame, kao i nagrada "Rade Obrenović" za najbolji roman za decu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič