Noć kratkog filma 15. decembra

Studenti Fakulteta za menadžmet FAM organizuju Noć kratkog filma 15. decembra, u 16h u Sremskim Karlovcima u amfiteatru fakulteta.
Cilj je podizanje svesti o značaju kratkog filma, pružanje saveta ljudima koji žele da se bave kratkim filmom, kao i doprinos kulturnog razvitka mestu koje je i samo poznato kao kulturna baština Vojvodine – Sremskim Karlovcima. 
 
Događaj će početi sa tribinom "Put kratkog filma" na kojoj će govoriti predsednica nezavisnog filmskog centra "Kino klub" i direktorka festivala malih i nezavisnih filmskih produkcija "Filmski Front"  Nina Latinović, kao i direktorka Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade i rediteljka Sonja Petrović. 
 
Tema tribine biće fokusirana na put kojim jedan reditelj treba da prođe da bi napravio svoj kratki film, kako mladi mogu da plasiraju svoj kratki film u javnost, koji su putevi do festivala i mogućnost zarade od istih. Nakon tribine sledi projekcija kratkih filmova mladih reditelja iz Srbije u trajanju od dva sata, gde će prisutni moći da pogledaju filmove različitih žanrova.

Teme

FILM

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič