Humanitarni koncert za pomoć Bojani Ćorilić večeras u Sinagogi

Humanitarni koncert za studentkinju druge godine Fakulteta tehničkih nauka, Bojanu Ćorilić, koja je zadobila teške telesne povrede u masakru u Žitištu, održaće se večeras u Sinagogi.
Na koncertu će učestvovati AKUD "Sonja Marinković", vokalni studio "Orfelin", ženski vokalni ansambl "Res miranda", Hor Novosadskog univerziteta i Novosadski kamerni hor.
 
Karte se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/III, telefon: 021/452-344), danas do 14 časova, kao i u Sinagogi dva sata pred početak programa. Cena karte je 200 dinara, a sav prihod od koncerta namenjen je Bojani.
 
Koncert će početi u 20 časova.
 
Novosađanka Bojana zadobila je teške telesne povrede od metaka kalašnjikova ovog leta u Žitištu, zbog čega joj je amputirana leva noga. U nesreći joj je ozbiljno povređena i desna ruka, što dodatno otežava njen oporavak, koji sada isključivo zavisi od nabavke proteze, koja bi joj omogućila da ponovo stane na noge.
 
Svi koji žele da pomognu Bojani mogu uplatiti novac na dinarski račun, namenski otvoren za tu svrhu u Banci Intesa, na ime Bojanine majke.
 
Broj računa: 160-5810200038169-78
 
Ime: Dušanka Ćorilić

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič