Otkazano predavanje Emira Kusturice u Matici srpskoj

Učešće Emira Kusturice na tribini "Savremeni čovek i savremeni svet" koja je zakazana za četvrtak, 29. decembra u Matici srpskoj, otkazano je.
Kako je saopšteno iz Matice srpske, gostovanje je otkazano jer je Kusturica prisustvovati komemorativnom programu posvećenom horu Aleksandrov u Moskvi. 
 
Predavanje će biti održano početkom naredne godine.
 
  • Sudija

    30.12.2016 10:49
    Dokle vise
    ce kojekakvi anonimusi i periferne osobe ocjenjivti nase velicine po kojim se poznajemo? Hronicna je bolest zavist i ljubomora. Tesko njima sa kakvim osjecanjima zive.
  • Vlada

    28.12.2016 17:44
    @Branislav

    Zato što se nikada nije desilo da jedan primitivac i oportunista osvoji dve nagrade za film, a? Eto Polanski ko da nije zlostavljao maloletnicu, ko će mu to uzeti za zlo kad je čovek dobio Zlatnu palmu.... A ja sam apsolutno sigurno u životu postigao više od tebe, pa opet, ako počnem da se nemilosrdno grebem od države, seljačim u javnosti i pravim budalu od sebe kao Kusturica, skroz si dobrodošao da nešto kažeš.
  • Terješkova

    28.12.2016 16:44
    Emir..Sjajan je!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič