Pedeseto izvođenje predstave "Zdrav(o) život(e)/ High life"

Predstava "Zdrav(o) život(e)/ High life" biće 50. put izvedena na Kamernoj sceni SNP-a, u utorak, 24. januara.
Dramatičnu komediju, čija je premijera bila pre četiri godine (2013) i za koju uvek vlada interesovanje publike, režirao je Nikola Zavišić.
 
U osnovi ovog komada Lija Mekdugala, kanadskog dramskog pisca mlađe generacije, jeste priča o četvorici momaka, bivših zatvorenika, bez posla, ali "jakih na rečima" i sigurnih u uspeh plana kako da se brzo stekne novac koji će im obezbediti nov početak. Bag (Nenad Pećinar), nervozan tip koji je skoro izašao iz zatvora i mašta o svom imanju, susreće starog prijatelja Dika (Igor Pavlović) i oni mudro razrađuju Bagov plan. U tome im se pridružuju Doni (Ivan Đurić), genije za besprekorno obavljanje kriminalne radnje, ali brižan i bolestan, i najmlađi Bili (Marko Savić), šarmer i zavodnik. Oni su preduzimljivi, žele da se pokrenu i upravljaju svojim životom. U tome se potkrepljuju antologijskim hitovima, koji se uživo puštaju sa gramofonskih ploča. 
 
Prema rečima reditelja, ovaj veoma vešto napisan komad izvodi se kao dramatična komedija da bi se ukazala svaka tajna, misao i poruka teksta, započeta već u naslovu "Zdrav(o) život(e)/ High life".
 
Predstava počinje u 20.30h i traje sat i četrdeset minuta, a ulaznice se mogu kupiti na Biletarnici SNP-a, po novogodišnjoj prazničnoj ceni od 200 dinara.

Teme

snp

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič