"Popečitelji" i "Mutan Urban dance ansamble" u CK13

"Popečitelji" i "Mutan Urban dance ansamble" nastupiće danas, 4. februara, u Omladinskom centru CK13.
"Popečitelji" će na ovom koncertu promovisati svoje poslednje singlove "Kroz" i "Bum!" (Druga Stvar Records), sviraće odabranu muziku sa dosadašnja tri albuma, a publici će predstaviti i neke nove pesme na kojima trenutno rade. Braći Furunović se, nakon skoro 20 godina, ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu. Popečitelji uskoro objavljuju novi singl, a u međuvremenu bend vredno radi na novom albumu.
 
"Mutan Urban dance ansamble" čine bubanj, dve bass gitare i tri vokala. Okupili su se 2014. Do sada izdali pet singlova, "Kultura", "Tako dobar", "Gravitacija", "Jedna jedina" i "Prvak sveta". Bend svira mešavinu različitih muzičkih pravaca, funka, rocka, dub-a, jak bubanj i dve bas gitare prave energičnu mešavinu i upečatljiv live nastup, koji je odnedavno pojačan i ženskim pratećim vokalom.
 
Svirka će početi u 21 čas, a cena ulaznice je 400 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič