Ljubavna poezija, gitare i vino 14. februara u Zanatskom domu

Promocija zbirke ljubavne poezije Ljubenka Zvizdića, pod nazivom "Kradljivica snova", održaće se u utorak, 14. februara u maloj sali Zanatskog doma, Trg Marije Trandafil 14.
Promocija se organizuje povodom Dana zaljubljenih.
 
Primerak zbirke se čuva u Muzeju knjige u Beogradu kao jedna od najlepše urađenih knjiga poezije na ovi prostorima, svaki primerak je unikatan, jer su korice ručni rad akademske slikarke Jasne Miljanić. Poezija iz ove knjige nagrađena je u Ljubljani na međunarodnom festivalu poezije priznanjem "Zlatno pero" i uvrštena je u Antologiju savremene srpske poezije za decu i omladinu "Kad srce zasvetluca" (selektor Pero Zubac).
 
U muzičkom delu nastupiće duo "Ljubinka i Stefan" koji čine Ljubinka Ristić i Stefan Peja Rudakijević.
 
Nakon promocije pristuni će moći da degustiraju vino.
 
Moderator programa biće novinar Boris Pavlov.
 
Program će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič