Tribina​ ​​​"Mitovi o savršenoj mami" 14. marta u Američkom kutku

Tribina​ ​​​"Mitovi o savršenoj mami" održaće se u utorak, 14. marta, u Američkom kutku, Petra Drapšina 3.
Na tribini će govoriti:
 
​- ​Žana Erdeljan, dečija psihološkinja​ ​i​ ​sertifikovana edukatorka za roditelje u oblasti pozitivne discipline,​ ​osnivačica Mama kluba
​- ​Tamara Josić Šolar, doktorka medicine i master socijalne medicine, osnivačica Mamarijuma, majka troje dece
- ​Bojana Kukulj-Gez, postporođajna dula i preduzetnica "Mama Popins", majka dvoje dece.
 
"Devojčice vaspitamo tako da majčinstvo vide kao nešto lepo, što će ih učiniti potpunim i što će im doneti mnogo zadovoljstava.​ ​Međutim, retko se priča o tome da biti majka podrazumeva žrtvovanje, odricanje,​ često i ​ osećaj bespomoći i zatvorenosti. Društvene vrednosti i pritisak čine stvari još gorim.
​​
Da li​ ​zaista​ ​postoje idealne majke koje podižu srećnu decu bez problema, nedoumica i grešaka? Koje greške u vaspitanju mame prave iz najbolje namere? Kako da razlikujemo preteranu brigu od zdrave obazrivosti i poželjne brige za dete? Koje tehnike mogu pomoći u razumevanju dečijih razvojnih faza i savladavanju poteškoća koje dolaze sa njima?
 
Ovo su samo neka od pitanja na koja će učesnici tribine probati da daju odgovor. Tokom tribine u istom prostoru biće organizovana i radionica za decu.
 
Prijave za​ ​tribinu OVDE.
 
Program će početi u 18 časova.
  • ana

    10.03.2017 22:00
    svi treba da zavrse kurs za gerontoloske setre u ranoj mladosti. Kada tad ce im trebati. Decu uciti da cene prave vrednosti i ne trose vreme na lazne da im ne dolazi tek na kraj zivota naravucenije u glavu kako nam svima dodje vec na vreme. Propusteno se ne ispravlja..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič