Veganska večera 15. marta u CK13

Zajednička veganska večera održaće se u sredu, 15. marza u Omladinsklom centru CK13.

Događaj je namenjen svima koji žele da probaju raznolika veganska jela, da se priključe zajedničkoj pripremi veganske hrane, da saznaju više o veganstvu, susretnu se i razgovaraju s ljudima sa kojima će sesti za isti sto.
 
Ideja zajedničke veganske večere jeste stvoriti neku vrstu prostora u kom su svi jednaki, kreirati prostor solidarnosti. U ovom prostoru briše se granica između organizatora i posetilaca, i između njih se gradi aktivističko savezništvo. To je mesto koje prožima i stvara svaki pojedinačni rad.
 
Večera će početi u 19 časova.

  • Mile

    13.03.2017 08:51
    samo pitam
    Nadam se da nije neka New age sekta iza toga.
  • Siki

    12.03.2017 21:38
    Samo se nadaj...
    @Novosadjanin 12.03.2017 • 21:09
    "nauka je protiv veganstva"

    Ti meni pokaži taj članak gde si tu glupost našao, a ja ću tebi zauzvrat 10 članaka gde se tvrdi suprotno. Plus ću te upoznati sa nekoliko mojih vegi prijatelja od kojih je npr. jedan vegan već 38 godina. Pa mu možeš proveriti životne funkcije, zdravlje, kondiciju i ostalo i ubeđivati ga da on nije živ, jer, jelte, meso je neophodno za ljude. Kakvo lupetanje.
  • Novosadjanin

    12.03.2017 21:09
    nauka je protiv veganstva
    Naucna zajednica je potvrdila da su veganstvo i vegetarijanstvo nedovoljno efikasan vid ishrane jer ljudski digestivni sistem sve komponente koje mu trebaju moze da dobije iz svastolike ishrane (meso, povrce, voce i zitarice), a ne samo iz biljne. No, ko hoce da veruje naucnicima ce jesti meso, ko nece ce verovati Maji Volk i raznim glumcima i poznatim licnostima jer je to moderno i kul. Usvajajte ove pse lutalice, bolje je i za njih to nego da zavrse u onom ''azilu'' po Novom Sadu da smirite savest, a ne da smarate ljude o vasem zaostalom nacinu ishrane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič