Bend "Seine" i kantautorka Nađa u petak u KC Lab

Varaždinski bend Seine nastupiće u petak, 19. januara u Kulturnom centru Lab, Dr Hempta 2.
Seine je projekat Ivana Ščapeca, koji je puni zamah dobio 2015 godine. Iako počevši kao kantautorski projekt još 2007, Seine se kasnije razvio u punokrvan bend, gde Ivana na vokalu i gitari prate Dimitrij Mekotanović Petrović (Vlasta Popić, Radost) na bubnjevima, udaraljkama i back vokalima, te Boško Mijušković (Škrtice, Straight Mickey and the Boyz) na basu, čiju ulogu na koncertima preuzima Ivan Grobenski (Moskau). Bend Seine su 2016. godine pobedili na Demofestu u Banjaluci, najvećem bendovskom takmičenju u regiji, a za nagradu su dobili snimanje i produkciju debitantskog studijskog albuma "Sno sna". Kako ističu iz benda, album "Sno sna" donosi atraktivnu kombinaciju snene gitarske razigranosti, psihodeličnih bas linija i minimalističkih bubnjarskih motiva koji se isprepliću u pesme ljubavi i čežnje.
 
Uz Seine će nastupiti i Nađa, kantautorka koja vlada novosadskim muzičkim večerima. Intimna amerikana i lični tekstovi karakterišu mladu kantautorku Nađu Vračarić, čija muzika slušaoce polako vodi do osećanja koji nas svakodnevno tište i situacija kroz koje su mnogi prošli. EP "Venus in Gemini" ima četiri pesme, koje je Nađa stvarala pod uticajem St. Vincent, Arcade Fire i The Beatles.
 
Nakon toga sledi Jam Session, u koji će moći da se priključi i publika.
 
Svirka počinje u 22 časa, ulaz će biti 200 dinara. Više o događaju OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič