Besplatne radionice francuskog jezika i ekološke bašte za decu u Zabavnom parku "Starli"

"Nedelja francuskog jezika", za decu od šest do 10 godina, počeće u ponedeljak, 27. avgusta, u Zabavnom parku "Starli" (Bulevar vojvode Stepe 56).
Zajedno sa Francuskim institutom u Novom Sadu pripremljen je ciklus radionica o francuskom jeziku pod nazivom "Partons à la découverte de la langue française", odnosno "Krenimo u otkrivanje francuskog jezika". Radionice će se održavati u terminu od 16 časova.
 
"Ukoliko i vaše dete želi da se upozna sa francuskim jezikom i kulturom, ove radionice su pravi izbor za vas i male ljubitelje Fransuske koji će nakon edukativne radionice moći i da se besplatno igraju u igraonici Zabavnog parka 'Starli'. Radionice će biti održane u prostorijama Zabavnog parka 'Starli' od 27. do 31. avgusta, a vodiće ih profesori iz Fransuskog instituta", poručuju u "Starliju".
 
 
Broj dece je ograničen na 20 zbog interaktivnih aktivnosti na radionici. Roditelji zainteresovani da njihovi mališani kroz igru i zabavu naprave prve korake u otkrivanju Francuske, njenog jezika i kulture, mogu da pošalju prijave na starlizp@gmail.com, sa naslovom imejla "Radionica Francuskog". Prijava bi trebalo da sadrži ime i prezime i kontakt telefon.
 
Osim jezičkih radionica, veliko interesovanje vlada i za radionice u Starlijevoj eko-bašti. Tako će u sredu, 5. septembra, u Zabavnom parku "Starli", od 18 časova, biti održana treća po redu besplatna radionica baštovanstva za decu pod nazivom "Moja bašta može svašta". 
 
U okviru ove besplatne radionice, nastavlja se edukacija o udruženoj sadnji biljaka, a deca će otkriti šta je to trud u bašti. Radionica je namenjena deci od pet do 10 godina i edukativno-zabavnog je karaktera. 
 
  
 
Zainteresovani mogu poslati prijave na starlizp@gmail.com, uz informacije o imenu, prezimenu i kontakt telefonu.
 
Više informacija o prethodno održanim ekološkim radionicama "Moja bašta može svašta", kao i o drugim jezičkim radionicama na kineskom, engleskom i španskom koje Zabavni park "Starli" realizuje od januara 2016. godine, pogledajte na ovom linku
 
Pored redovnih besplatnih aktivnosti za najmlađe Novosađane, "Starli" od ovog septembra pokreće i produženi boravak za decu uzrasta od 6 do 10 godina. Više o tome pročitajte OVDE

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič