Koncert kvarteta "Beat the Odds" u ponedeljak u CK13

Koncert kvarteta "Beat the Odds" održaće se u ponedeljak, 17. septembra u Omladinskom centru CK13.
Permanentni antifestival savremenog zvuka 2K+ predstavlja kvartet "Beat the Odds", sastavljen od dva kontrabasa, dva violončela, mehanike i struje. Članovi ovog kvarteta su Elisabet Kudo (čelo), Rikardo Jakinto (čelo), Felisi Bazelar (kontrabas) i Paskal Nigenkemper (kontrabas).
 
Kvartet "Beat the Odds" eksponira svoj zvuk putem dva kontrabasa i dva violončela, postavljena u kvadrat u kojem međusobno komuniciraju. Postavka je elektroakustična, gitarska i bas pojačala, kao i zvučnici, smešteni su iza muzičara, čineći kvadrofoniju. Dodatnu poslasticu čine motorčići postavljeni na instrumente koji sa propelerom dodiruju žice svakog instrumenta i tako upotpunjuju zvučnu sliku. Brzinu propelera određuju muzičari na pedalama. Zvuk kvarteta “Beat the Odds” zasniva se na "propelerskim" bitovima i dronovima, kao i na ličnom izrazu i jeziku svakog muzičara ponaosob.
 
Koncert će početi u 21 čas
 
Ulaz će biti besplatan, organizator je Zavod za kulturu Vojvodine, u saradnji sa Omladinskim centrom CK13.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič