Promocija knjige "Zvezdana prašina" Milana Vlajčića u četvrtak u Američkom kutku

Promocija knjige "Zvezdana prašina" Milana Vlajčića, održaće se u četvrtak, 1. novembra u Američkom kutku, Petra Drapšina 3.
Pate li ljudi i dalje od Stendalovog sindroma, da li je sada holivudskim glumicama teže nego ranije? Otkud su baš plavuše postale erotski simbol, odakle eksplozija memoara, koja je autorova omiljena književna i filmska lektira, da li smo dobili svet koji zaslužujemo, kakav je zapravo naš obrazovni sistem, šta znači prijateljstvo, koji su Srbi u Nojevoj barci, a koji van nje, kako se dodeljuju književne nagrade, da li je istina da "glupost ne boli", zašto je značajna pesma "Zelena trava doma mog"? - neka su pitanja o kojima će biti reči.
 
O knjizi će govoriti autor, glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće "Dereta" Aleksandar Šurbatović, književnik Aleksandar Tišma i domaćin promocije, novinar Vitomir Simurdić.
 
Program će početi u 18:30 časova.
 
Prijave za promociju su obavezne OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič