U nedelju planinarenje na Fruškoj gori

Planinarenje na Fruškoj gori održaće se u nedelju, 4. novembra.
U nedelju planinarenje na Fruškoj gori
Foto: 021
Ruta će biti: Stari Ledinci - Vaga-greben - Vitino vrelo - Lazin vir - Murgin točak - Mortinovački put - greben - Stari Ledinci.
 
Polazak je u 7:30 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince. Izlazak iz autobusa je u Starim Ledincima kod crkve. Autobus kreće od Železničke stanice i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Povratak je autobusom iz Starih Ledinaca u 15:30 časova ili po dogovoru.
 
Potrebno je imati planinarske cipele. Preporučuju se planinarski štapovi. Poneti dovoljno pijaće vode. Trajanje pešačenja oko 6-6,5 sati. Staza je dužine oko 18 km sa nekoliko uspona.
 
Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Vodič će biti Nenad Tošić, od koga se mogu dobiti više informacija na broj telefona 063/535-301.
 
Više informacija i na internet prezentaciji društva "Naftaš" na adresi: www.pdnaftas.org.rs.
  • Zivan

    04.11.2018 07:36
    Neumorni " Naftaši"- planinari...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič