Manifestacija "Hej, salaši 2018" u petak na Spensu

Manifestacija "Hej, salaši 2018" održaće se u petak, 23. novembra na prvom spratu Spensa.
Posetioci će biti u prilici da pogledaju ponudu salaša, proizvođača vina, piva, meda, medenjaka, kitnikeza, starinskih kolača, ekoloških sapuna i drugih proizvoda koji se konzumiraju, proizvode ili koriste na salašima. Takođe, posetioci će moći da popričaju i da se upoznaju sa izlagačima i degustiraju proizvode koje su naši salaši, vinari pekari i slatkišari pripremili za ovu priliku.
 
Za decu u toku pre podneva biće organizovane zanimljive kreativne radionice na temu salaša i jeseni, kao i radionica ukrašavanja medenjaka.
 
Na svečanom otvaranju u 12 časova nastupiće učenici osnovne škole "Petefi Šandor", dečiji hor DoReMi, društvo "Instrumental", dečiji crkveni hor Eparhije bačke, penzionerski hor "Spomenak" i mnogi drugi, a kulturno-muzički programu tokom manifestacije prilagođen je i mlađim i starijim posetiocima.
 
Program manifestacije odvijaće se od 10 do 17 časova.
 
Svi sadržaji su besplatni.
 
Sve informacije u vezi sa ovim događajem dostupne su OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".