Grčki bend Deaf Radio i Kamper u petak u Crnoj kući

Muzički sastavi Deaf radio i Kamper nastupiće u petak, 23. novembra, u Omladinskom centru CK13.
Deaf Radio je rok bend iz Atine osnovan 2015. godine. Debi album ’Alarm’ objavili su januara 2017. i odmah privukli pažnju nezavisne muzičke industrije dobivši veoma pozitivne ocene i za studijski rad i za svoje energične koncerte. Na krilima uspeha debi ploče zasvirali su na Ejekt festivalu, rame uz rame sa The Killers i The Kills, a zatim i bili predgrupa čuvenim Planet Of Zeus.
 
Deaf Radio gaji zvuk definisan čvrstim gitarskim rifovima i masivnim ritmovima koji stapajući se sa karakterističnim vokalnim melodijama stvaraju eksplozivnu atmosferu.
 
Kamper je novosadski instrumentalni bend koji svoj stvaralački identitet zasniva na alternativnoj rok muzici, post-roku i gitarskom popu uz dodatak elektronskog zvuka. Autorski repertoar uključuje numere šireg dinamičkog raspona, od suptilnih, ambijentalnih deonica do furioznih i strmoglavih izleta.
 
Karte za ovaj koncert koštaće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.
 
Svirka počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič