Promocija audio knjige "Svet oko nas" u ponedeljak na Akademiji umetnosti

Promocija audio knjige "Svet oko nas" održaće se u ponedeljak, 26. novembra na Akademiji umetnosti, Đure Jakšića 7.
Promocija audio knjige "Svet oko nas" u ponedeljak na Akademiji umetnosti
Foto: Pixabay
Promocija će biti realizovana u učionici za predstave broj 6 sa početkom u 18:30 časova.
 
Ova audio knjiga je prikazana na nedavno proteklom 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, kao  ekskluzivno i nesvakidašnje izdanje Arhipelaga priređeno i realizovano u zvučnom formatu u saradnji Fondacije za podršku licima sa smanjenom i bez funcije vida – Fibi i Biblioteke Saveza slepih Vojvodine "mr Omer Marinkov". 
 
Knjigu "Svet oko nas", koja predstavlja antologiju odabranih priča savremenih srpskih pisaca o evropskim gradovima, priredio je Gojko Božović.
 
Priče vodećih savremenih srpskih pisaca posvećene evropskim gradovima u ovoj audio knjizi čitali su novi glasovi srpskog pozorišta, mladi glumci koji su tek stupili na scenu našeg glumišta i svi oni znanje su stekli na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič