Treće Mama biznis veče 17. decembra u kafeu Indeksova tribina

Treće Mama biznis veče, događaj koji organizuje Udruženje Mame Novosađanke, održaće se u ponedeljak, 17. decembra, u kafeu Indeksova tribina, (Jiričekova bb).
Na svakoj Mama biznis večeri predstavlja se po nekoliko mama preduzetnica, sa svojim zanimljivim ličnim i poslovnim pričama, koje upoznaju prisutne o svojim počecima, ideji, preprekama na koje su nailazile i načinima na koje su ih prevazilazile i mnogim drugim zanimljivim stvarima.
 
Publika je u prilici da postavlja pitanja, a na kraju večeri najsrećniji posetioci dobijaju i poklone. Tri preduzetnice koje će se u utorak predstaviti su:
 
Ivana Elesin, pedagog, vlasnica brendova "Teglas" i "Kiflica"
 
Marija Asodi, inženjer zaštite životne sredine, vlasnica brenda "BabyStar" (platnene pelene i mei tai nosiljke za bebe)
 
Ivana Koneska, vlasnica kozmetičkog salona "Beauty Kutak Ivana"
 
Ulaz je besplatan, a događaj počinje u 19h i trajaće do 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič