Međunarodni inkluzivni festival Hearts in Harmony 23. decembra u Sinagogi

Osmi po redu međunarodni inkluzivni festival Hearts in Harmony, održaće se u nedelju, 23. decembra u Sinagogi.
Ovu jedinstvenu muzičku radionicu-festival organizuju novosadsko Udruženje građana Vera Ljubav Nada i mešovito-inkluzivni hor Ison. Podrška organizatorima su škole iz Novog Sada: ŠOSO Milan Petrović, MŠ Isidor Bajić, hor VIVAK OŠ "Dušan Radović", hor OŠ "Vuk Karadžić" iz Srbobrana, hor "Muzika srca" iz Subotice i hor "Srce u Jabuci" iz Jabuke, kao…
 
Hearts in Harmony (Srca u harmoniji) je inkluzivni muzički festival, deo velike Asocijacije evropskih horova Europa Cantat, koja kao najveće horsko udruženje okuplja više od milion pevača. Hearts in Harmony događaj se održava pod patronatom Europa Cantat-a i Evropske unije i pre svega podrazumeva aktivno učešće osoba sa invaliditetom i dece sa smetnjama u razvoju na javnim nastupima, koncertima, u radionicama tokom festivala. 
 
Gosti festival su pesnik Tode Nikoletić, Srpski Pravoslavni pojci i Divna Ljubojević.
 
Događaj počinje u 19 časova.
  • dd

    22.12.2018 06:44
    Dođite ljudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič