Još tri dana Novosadskih zimzarija

Završnicu manifestacije Novosadske dečije zimzarije ulepšaće kreativo-edukativne radionice inspirisane umetnošću i veliki novogodišnji maskenbal u zabavnom parku "Starli".
Od danas do 11. januara, deca će proći školicu javnog nastupa, saznaće sve o gradovima Evrope i njihovim istorijskim spomenicima i naučiće božićni rečnik na engleskom jeziku. 
 
"Kinezi brain" u centru "Školarko" je dinamičan program koji će decu tokom tri dana povesti na veoma zanimljivo putovanje po Evropi, dok će učesnici radionica u Galeriji Rajka Mamuzića posmatrajući sliku "Gracije" Dragutina Cigarčića razgovarati o tome kako su se nekada ljudi zabavljali na balovima, kako su se oblačili, ponašali, šta su plesali. U kreativnom delu radionice deca će oblačiti i ulepašavati "Gracije" i slušati muziku sa balova.
 
U jezičko-edukativnom centru "Misliša i Igriša" ploviće u zemlju Getea i romantizma i upoznati se sa tim vremenom, kulturom, hranom, dvorcima, bajkama i braćom Grim, dok će u produženom boravku u okviru zabavnog parka "Starli" moći da učestvuju na jezičkim radionicama na engleskom jeziku, prođu "Veseli Starlijev poligon" sa učiteljima iz produženog boravka i učestvuju na najvećem novogodišnjem maskenbalu gde će najbolje maske osvojiti i nagrade, a sve to uz igranje u igraonici zabavnog parka.
 
Svi programi u okviru Zimzarija su besplatni za sve učesnike, uz obaveznu prijavu. Svi zainteresovani koji žele da rezervišu svoje mesto na radionicama treba da posete vebsajt Dečijeg kulturnog centra Novi Sad gde se nalazi program manifestacije i prijave se putem telefona. 
 
Programi će se pored gore pomenitih lokacija, realizovati i u prostoru "Prijatelja dece Novog Sada", "Play centra", "Dva pera", "Centra za proizvodnju znanja i veština", "Zumba Kids-a", "Kapuera akademije Novog Sada", "Aikido Ikeda Dojo" i Dečijeg kulturnog centra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič