O izložbi "Biti izbeglica: evropski narativ" u sredu u Muzeju Vojvodine

Gerhard Milhram, kustos Muzeja grada Beča, održaće predavanje pod nazivom "Biti izbeglica: evropski narativ - Iskustva i izazovi projekta", u sredu, 16. januara, u Muzeju Vojvodine.
O izložbi "Biti izbeglica: evropski narativ" u sredu u Muzeju Vojvodine
Foto: 021.rs
Izložba "Biti izbeglica - evropski narativ" bila je postavljena u Muzeju grada Beča od 16. maja 2018. do 13. januara 2019. Reč je o projektu u kojem učestvuju Muzej Vojvodine, Akademija nauka Republike Austrije, Muzej grada Beča, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Muzej novejše zgodovine Slovenije i Muzej istočne Bosne, u sklopu programa Evropske unije "Evropa za građane".
 
Gerhard Milhram govoriće o iskustvima i izazovima sa kojima se Muzej Beča susretao tokom rada na ovom međunarodnom projektu, u čijem su fokusu progon, odnosno izbeglištvo u evropskim društvima.
 
Predavanje počinje u 12 časova, u kino sali Muzeja Vojvodine, u Dunavskoj 37.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".