"Ljudski dodir" u petak u Novosadskom pozorištu

Predstava "Ljudski dodir" Nataše Jocić igra se u petak, 25. januara, na Maloj sceni Novosadskog pozorišta.
"Ljudski dodir" u petak u Novosadskom pozorištu
Foto: 021.rs
"Ljudski dodir" govori i predstavlja upravo ljudski dodir, dodir jednog čoveka upućen drugom. Nataša Jocić, autorka dva romana i dve predstave, kaže da su se ljudi u današnjem vremenu otuđili od sebe, a samim tim i od društva. 
 
"Pokušaću da probudim svojim sugrađane. Nadam se da će predstava 'Ljudski dodir' podsetiti ljude na plemenitost, humanost, na sve ono što već postoji u nama, da više nećemo biti do te mere okrenuti materijalnim stvarima, koje nas umrtvljuju, da potrošačka pošast neće potrošiti našu ljudskost. I ne postoji ništa lepše, koliko god to zvučalo isfrazirano, ja to iskreno mislim, od toplog i iskrenog, prijateljskog, ljudskog dodira", dodaje Jocić za 021.rs.
 
Predstava "Ljudski dodir" počinje u petak, u Novosadskom pozorištu, u 19 časova.
 
Ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič