"Ničim izazvan" i "VIS Limunada" 14. februara u MKC "Petefi Šandor"

Bendovi "Ničim izazvan" i "VIS Limunada" nastupiće 14. februara u Mađarskom kulturnom centru "Petefi Šandor" na Telepu (Jožefa Atile 16).
Studentski kulturni centar Novi Sad koji je organizator ovog događaja, najavljuje da će to biti "specijalno veče u autentičnom prostoru, praćeno dobro poznatim melodijama punih emocija". 
 
"Ničim izazvan" je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.
 
"VIS Limunada" je muzička grupa, orkestar, bend koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šesdeset godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda. 
 
Ulaznice u pretprodaji koštaju 800 dinara, a mogu se kupiti u Gigs Tix prodajnim mestima i u Mungos CD Shopu. Karta za koncert na vratima će se naplaćivati 1.000 dinara. U ponudi je i ograničen kontigent VIP ulaznica po ceni od 1.200 dinara, koje se mogu kupiti samo na Gigs Tix prodajnim mestima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič