Svečani program u Gradskoj biblioteci povodom Dana Novog Sada

Svečanim programom, danas, 1. februara, u Gradskoj bliblioteci biće obeležen Dan grada Novog Sada.
Svečani program u Gradskoj biblioteci povodom Dana Novog Sada
Foto: 021
U programu će učestvovati direktor Gradske biblioteke i predsednik Novosadskog kluba Dragan Kojić i direktor Škole za dizajn "Bogdan Šuput" Đura Radišić, koji će održati besedu povodom 70 godina postojanja i rada škole.
 
U muzičkom delu programa nastupiće Sara Pavlović i Staša Stajić, učenici solo-pevačkog odseka Srednje muzičke škole "Isidor Bajić" (klasa profesorke Senke Nedeljković) uz korepetitorsku pratnju Sonje Mušikić.
 
Program će početi u 11 časova.
 
Takođe, na odeljenju "Đura Daničić" u 17 časova biće organizovano predavanje o životu i radu Svetozara Miletića. Predavač će biti Dimitrije Mihajlović. 
 
Biće priređena i prigodna izložba knjiga o Novom Sadu, a svaki novoupisani korisnik dobiće na poklon odštampan primerak pesme o Novom Sadu.
 
Na Dečjem odeljenju, u 12:30 časova, održaće se promocija turističkog vodiča "Novi Sad očima deteta". Autori ovog vodiča su učenici OŠ "Đorđe Natošević" u izdanju Strateg projekta d.o.o. U programu učestvuju direktor OŠ "Đorđe Natošević" Nedeljko Đorđić, akademik Vojislav Dević i učenici nekoliko osnovnih škola u Novom Sadu.
 
Povodom Dana grada, Gradska biblioteka danas omogućava upis članova (dece i odraslih) sa popustom od 50 odsto, tako da članarina za odrasle iznosi 250, a za decu 150 dinara. Popust traje jedan dan, a članarina važi godinu dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič