Zimski sajam antikviteta u četvrtak u Domu vojske

Zimski sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta održaće se u četvrtak, 31. januara u Domu vojske na Beogradskom keju 9.
Zimski sajam antikviteta u četvrtak u Domu vojske
Foto: 021
Ova manifestacija tradicionalno se organizuje 180. put po redu. 
 
Pored promotivnog i edukativnog karaktera, ima i prodajni karakter za veći deo izloženih predmeta, kojih će, prema prijavama od preko pedeset izlagača, biti više od 15.000 primeraka.
 
Izloženi i ponuđeni predmeti, prema periodu nastanka obuhvataju daleku praistoriju, antički period, srednjovekovne civilizacije - kulture, predmete i relikvije svih religija - konfesija, veliki broj umetničkih dela, kako likovne tako i vajarske, zatim dosta ikona, porcelana, stilskog nameštaja i drugog.
 
Obavljaće se i humanitarna prodaja, a omogućena je i besplatna procena predmeta donetih od posetilaca, ili pak putem foto-dokumentacije, a takođe je omogućena i razmena i otkup.
 
Sajam će početi u 10h i trajaće do 18h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič