Kreativna radionica o Parizu u Galeriji Matice srpske

Kreativna radionica "Krenuli smo ka Parizu da nađemo Mona Lizu" održaće se danas, 2. marta, u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1.
Mališanima će se ovom prilikom predstaviti Grad svetlosti – Pariz, njegova kultura, građevine, jezik i jedna od najtajanstvenijih slika na svetu po kojoj je ovaj grad poznat. Kroz različite igre i glumačke skečeve, mališani će zamisliti da se nalaze u Parizu, da gledaju sa Ajfelovog tornja, da uživaju na obali reke Sene, jedu hleb baget i kroasane u parku. Šetnja Parizom dovešće ih do čuvenog muzeja Luvr. Šetajući njegovim hodnicima pronaći će naše "tajanstveno" umetničko delo. 
 
Tragajući za odgovorom na pitanje ko bi mogla da bude dama koja nam se smeši sa slike, doći će do različitih izmaštanih priča. Inspirisani pričama o Mona Lizi, deca će u kreativnom delu nacrtati jedan događaj iz njenog života.    
 
Radionica je otvorena za svu zainteresovanu decu uzrasta od pet do 11 godina. Cena ulaznice za radionicu je 150 dinara.
 
Program će početi u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".