Improstor #107 u četvrtak u CK13

Koncert "Improstor #107" održaće se u četvrtak, 7. marta, u Omladinskom centru CK13.
Improstor su koncerti improvizovane muzike, a ovog puta će nastupiti sastav Dronkestar, kao i muzičari Ivan Čkonjević i Milan Milojković. Dronkestar je nastao prošle godine u Novom Sadu i bavi se dron muzikom izvedenom na duvačkim instrumentima. Nema konstantnu postavku. Na ovom nastupu će ga činiti Lazar Ćurčić (klarinet), Branko Latinčić (saksofon), Theodore Teichman (klarinet) i Aleksa Zrnić (trombon).
 
Milan Milojković je muzikolog i elektrotehničar računara, bavi se izradom sistema za stvaralački kontrolisanu proizvodnju zvuka. Od 2010. godine radi na III programu Radio Beograda. Od 2012. godine živi i radi u Novom Sadu, nastupa sa ansamblima Нойзац i Ex You.
 
Ivan Čkonjević svira električnu gitaru, mahom je tretirajući kao gudački instrument. Jedan je od organizatora serijala koncerata improvizovane muzike - Improstor. Osim samostalnog sviranja, bio je aktivan u više različitih sastava. Osim sa muzičarima, sarađivao je i sa pesnicima, plesačima i filmskim stvaraocima.
 
Milan Milojković i Ivan Čkonjević su nastupili 2017. i nakon toga su objavili album pod nazivom "Zvuk u ograničenom prostoru".
 
Karte za ovaj koncert koštaće 200 dinara, a počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič