Tribina o prisilnim iseljenjima 14. marta u CK13

Tribina o prisilnim iseljenjim pod nazivom "Nasilje države - prisilna iseljenja u Srbiji" održaće se u četvrtak, 14. marta u Omladinskom centru CK13.
Novosadski ogranak organizacije "Krov nad glavom" organizator je događaja, a posetioci će imati priliku da se upoznaju sa radom ove organizacije, koja pod istim imenom već postoji u Beogradu, prethodne dve godine. Osim članove ove organizacije, na tribini će govoriti i jedna od žrtava prinudnog iseljenja - Mirjana Jakšić.
 
"U Srbiji već godinama imamo na snazi organizovano izbacivanje na ulicu socijalno najugroženijih članova društva. Saradnja izvršitelja, sudova i policije protiv običnog čoveka je jedan od najvećih društvenih problema u Srbiji danas", navode iz organizacije "Krov nad glavom".
 
Tribina će početi u 18 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič