Dron muzika i izložba u subotu u CK13

Veče dron muzike, 17. po redu, i otvaranje izložbe održaće se u subotu, 16. marta u Omladinskom centru CK13.
U 21 čas biće otvorena izložba Ivana Peraka, a nakon toga će nastupiti dvojac Sava Botić i Nemanja Tasić, a zatim i Slobodan Jukić Sloxxx.
 
Ivan Perak je rođen 1993. godine u Novom Sadu. Diplomirao je grafiku 2016. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Slobodana Kneževića. Trenutno je student master studija na AUNS na studijskom programu za grafiku. Dobitnik je nagrade 18. bijenala studentske grafike Srbije, godišnje nagrade departmana likovnih umetnosti za najuspešniji rad iz grafika i dobitnik nagrade fondacije Mali Princ. Izlagao je na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.
 
Ulaz je na bazi dobrovoljnih donacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič