Izložba fotografija "17. rođendan pod bombama - razaranje Novog Sada" od danas u Svilari

Povodom 20 godina od početka NATO bombardovanja, "Inženjeri zaštite životne sredine" organizuju izložbu fotografija "17. rođendan pod bombama - razaranje Novog Sada kroz objektiv mladog fotografa".
Otvaranje izložbe je danas, 24. marta, u 19:45 časova, u vreme kada je 1999. godine počelo bombardovanje i kada su prve NATO bombe pale na Novi Sad.
 
Izložba će biti postavljena u velikoj sali Kulturne stanice "Svilara", u ulici Đorđa Rajkovića 6b, od 24. marta do 13. aprila. Autor je predsednik udruženja Igor Jezdimirović.
 
"Lepota Novog Sada najbolje se sagledava sa Dunavskih obala. Kako je taj pogled izgledao u proleće 1999. godine u objektivu mladog fotografa svim posetiocima otkriće ova izložba", poručuju "Inženjeri zaštite životne sredine".
  • Logi

    24.03.2019 00:07
    talion
    Pošto odštete nema i neće je biti jer je DOS u ime naroda povukao tužbu, nadam se da će se vreme rukovoditi principom taliona prema zločincu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič