Koncert "Bjesova" u MKC Petefi Šandor 6. aprila

Solistički koncert "Bjesova" i promocija novog muzičkog i književnog izdanja SKCNS-a održaće se u subotu, 6. aprila u MKC Petefi Šandor.
Koncert "Bjesova" u MKC Petefi Šandor 6. aprila
Foto: 021.rs
Skc Novi Sad objavuljuje reizdanje prvog albuma na CD-u "U osvit zadnjeg dana", koji je sa početka devedestih objavljen samo kao kasetno izdanje.
 
Pored reizdanja prvog albuma, Studentski kulturni centar Novi Sad promovisaće novelu frontmena Zorana Marinkovića, pod nazivom "Seti se subote i Botičelija"
 
Pored svirke, čiji se repertoar sastoji od preseka ukupne karijere ovog rok benda, publika će imati i prilike da nabavi reizdanje prvog albuma i knjigu.
 
Ulaznice su u prodaji preko Gigstix-a i Mungos CDshopa, po ceni od 600 dinara, a na vratima MKC Petefi Šandora koštaće 800 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič