Dvanaest godina Omladinskog centra CK13 u subotu

Dvanaest godina Omladinskog centra CK13 biće obeleženo u subotu, 13. aprila.
Dvanaest godina Omladinskog centra CK13 u subotu
Foto: 021.rs
Slavljeničko okupljanje počeće od 18 časova, u dvorištu Crne kuće, bez obzira na vremenske prilike. Tokom događaja biće predstavljena i publikacija "Živa ograda", koja predstavlja bilten građanske inicijative "Ne damo Livadicu!”, a u kojoj se tematizuju aktuelne borbe za zelene površine u Novom Sadu.
 
Volonteri Otvorene kuhinje CK13 pripremiće rođendansku vegansku večeru, a nakon toga očekuje vas performans "Drum Circle", u kome će posetioci moći da učestvuju. Za kraj večeri zakazan je koncert benda Popečitelji, koji takođe obeležavaju 25 godina svog rada i 15 godina od izlaska kultnog albuma “Ko radi?”.
 
Tokom događaja, posetioci će imati priliku da posete izložbu Vladimira Milojkovića u galeriji na spratu kuće. Takođe će biti organizovana i projekcija kratkih dokumentarnih i igranih filmova iz perioda bivše Jugoslavije, a imaće priliku i da uživaju u umetničkoj instalaciji "FilodenDRON", gde uz pomoć pribadača zabodenih u tkivo biljke publika može da čuje muziku filodendrona.
 
Kompletan program i satnica:
 
18:00 - Otvaranje bašte CK13
 
19:00 - Predstavljanje publikacije "Živa ograda"
 
20:00 - Zajednička veganska večera 
 
21:00 - Drum Circle
 
22:00 - Popečitelji
 
Večera i ulaz na koncert se plaćaju doborovoljnim donacijama.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič