"Đurologija" 21. maja ponovo pred Novosađanima

Autorski hit Branka Đurića - Đure, "Đurologija", najgledanija predstava u celom regionu, osmi put će se naći pred Novosađanima u utorak, 21. maja u Srpskom narodnom pozorištu.
Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, "Đurologija" je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.
 
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu "Top lista nadrealista" i "Audicija", "Đurologija" donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima. 
 
Ovaj svojevrsni (anti)stand up šou, kako i sam Đuro voli da ga nazove, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. 
 
"Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd", kaže Đuro.
 
Početak predstave je u 20 časova.
  • pera

    14.05.2019 08:34
    ..
    Inbox :)
  • ZOKS

    14.05.2019 00:02
    Koja je cena karte ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič