Film Marine Zorić "Da me nema" ponovo 24. maja u Areni Cineplex

Dokumentarni film "Da me nema" autorke Marine Zorić, u produkciji Radio-televizije Vojvodine biće ponovo prikazan u petak, 24. maja, u Areni Cineplex.
Film prati životnu priču Milice Veljković, devojke koja je kao tinejdžerka pokušala sebi da oduzme život. Njena ispovest je duboko intimna i teška, ali sa druge strane veoma poučna, kako za mlade, tako i za roditelje. Njena priča je iskrena i dirljiva, a poruka nadahnujuća.
 
Ideja je da film bude deo edukativne akcije, te da se prikazuje u školama i bioskopima širom Vojvodine, a da nakon projekcija budu organizovane debate i tribine na kojima bi učestvovali stručnjaci iz različitih oblasti, pre svega psiholozi i psihijatri.
 
Besplatne ulaznice se mogu preuzeti na blagajni bioskopa. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič