Manifestacija "Dunav je naše more" od 23. juna na više lokacija u Novom Sadu

Novosadsko BIG dečije leto koje će se ove godine, po deveti put, održati na brojnim lokacijama u Novom Sadu od 23. juna do 30. avgusta, obeležiće preko 250 programa za decu uzrasta od tri do 14 godina.
Manifestacija "Dunav je naše more" od 23. juna na više lokacija u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Ulaz na gotovo sve programe, koji će biti održani u okviru manifestacije, biće besplatan, a slogan ovogodišnje manifestacije glasi "Dunav je naše more".
 
U okviru svečanog otvaranja 9. Novosadskog BIG dečijeg leta, publika će imati priliku da prisustvuje programu za decu i roditelje koji će prirediti članovi dečjeg hora "Suncokreti", plesnih studija "Stage" i "Vojvodina dens", članice studija "Zumba Fusion" i kapueristi.
 
Nakon svečanog otvaranja, prisutni će moći i da se pridruže bazaru kreativnih radionica na kom će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile letnje programe za decu.
 
Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, cene dnevne participacije kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu www.decinadar.org, na zvaničnoj fejsbuk stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra, ali i na sajtu na kom se nalazi web knjižica.
  • Novosadjanin

    20.06.2019 22:51
    Da, Dunav je vase more od jogurt revolucije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič