"Fantaziranje" na sedmom NS Marketu

Sedmi NS Market pod sloganom "Fantaziranje", održaće se u subotu, 29. juna, u prostoru Kulturne stanice "Eđšeg" (Antona Čehova 4).
Na štandovima NS Marketa u Centralnoj dvorani i dvorištu "Eđšega" predstaviće svoje hand made i zanatske proizvode nekoliko desetina veoma različitih proizvođača, kreativaca, zanatlija, dizajnera... 
 
Biće tu modnih kreacija za leto, kuhinjskih pomagala, različitih proizvoda od keramike, gline, fantastičnih i unikatnih komada nakita, od kojih su neki nastali i reciklažom metala što im daje posebnu autentičnost. Naravno, neće izostati ni ponuda prirodne, ručno spravljene kozmetike.
 
U dvorištu će biti postavljeni štandovi sa bogatom ponudom hrane i pića, spremljenih po originalnim ili starim receptima: sokovi, džemovi, rakije, testenina, sirevi, namazi od povrća...
 
Zbog visokih temperatura, druženje će biti u popodnevnim i večernjim satima, od 17 do 22 sata.
 
Posetioci i izlagači će uživati u muzici koju će puštati DJ Jovan. Ovog puta u goste će doći i "Haos animatori" i žongleri s vatrom koji će svojim nastupom druženju dati poseban pečat. Kao i svakog puta, i na Sedmom NS Marketu biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače. 
 
Porodična radionica za dizajn i izradu unikatnih modli za kolače "Modla & Modla" na svom štandu će organizovati humanitarnu akciju.
 
Oni će prodavati medenjake oblikovane njihovim modlama, a sav novac će uplatiti za kupovinu trajne proteze za nogu Nataši Gajdoš. Na Natašu je u januaru 2018. godine, dok je vozila bicikl, naleteo automobil kojim je upravljao pijani vozač. Na licu mesta je zadobila višestruke povrede leve ruke i šake, prelom leve butne kosti i izgubila levu nogu iznad kolena. Trenutno koristi privremenu protezu koje ne zadovoljava njene potrebe, a za trajnu joj je potrebno nešto više od 12.000 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič