Jazz Jamaica Fest sutra i prekosutra na Brod teatru

Jazz Jamaica Fest održaće se u nedelju, 14. jula i ponedeljak, 15. jula na Brod teatru.

Početak programa za oba dana rezervisan je za 20 časova, a Novosađane će izvođači zabavljati do 23 časa.

Prve večeri nastupaju The Uppertones iz Italije, trio trombona, klavira i bubnjeva pod vođstvom velikog Mr.T-Bona, posvećen zvuku 50-ih godina sa Jamajke i novosadski Deepsteady koji spaja tradiciju jamajčanske muzike sa formama američkog džeza. 

U ponedeljak će nastupiti The New York Ska-Jazz Ensemble, međunarodno poznat bend, koji je od svog osnivanja 1994. godine, izdao više od deset albuma. Njihova izdanja i nastupi naširoko su hvaljeni zbog svoje visoke energije, kreativnosti, dinamičnih ska interpretacija džez standard. Predstaviće se i novosadski bend Dabiška koji je nastao početkom leta ove godine uz nameru da izvodi i uživa u rege i dab vibracijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič