Portugalska poezija i muzika za personalnu asistenciju 16. jula

Veče portugalske muzike i poezije održaće se danas, 16. jula u Vrtu Galerije Matice srpske, kao podrška akciji Živeti uspravno.
Događaj je u okviru kampanje, koju organizuju Centar "Živeti uspravno" i Galerija Matice srpske organizuju, a u programu učestvuju Ansambl "Horizonti zvuka" i glumica Milica Šećerov. 
 
Događaj se organiuje u sklopu  akcije "Živeti uspravno - 0,1%" pokrenute 2016. godine, s ciljem da doprinese opštem informisanju o svrsi usluge personalne asistencije za osobe sa invaliditetom, važnosti njenog uvođenja u gradski sistem usluga socijalne zaštite i da se prikupe sredstva do izdvajanja 0,1% gradskog budžeta koliko je potrebno da uslugu koristi 40 osoba.
 
Centar je trenutno organizuje za 11 osoba u Novom Sadu, jednu povremeno, jednu u Subotici, a na listi čekanja je još 11 osoba.
 
Ulaznice po ceni od 300 dinara, mogu da se kupe u Muzejskoj prodavnici Galeriji Matice srpske, od 9. jula, a događaj počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič